Frituur op je event

Beste Organisator,

Wij stellen een op maat gemaakte offerte aan u voor om een frituur, hamburger, of wokwagen, te plaatsen op uw evenement.

Catering ‘t Hoekske zorgt voor vakbekwaam personeel dat zal instaan voor de bereiding van de producten en de verkoop aan uw bezoekers.

Mogen wij ons even aan u voorstellen.

Party Catering ’t Hoekske is één van de leidende fast-food cateringbedrijven in de Belgische Noorderkempen.  Jaarlijks verschijnen wij met ons uitgebreid wagenpark op enkele honderden evenementen, festivals, feesten en beurzen.

Als organisator moet u aan vele zaken denken.  Daarom is het van belang dat u zich laat omringen door ervaren en betrouwbare ‘partners’.  Denk er aan dat deze ‘partners’ in contact komen met uw publiek waardoor zij mee het imago van uw evenement bepalen.  Dat is belangrijk !!!

Dankzij de jarenlange ervaring is Party Catering ’t Hoekske zo’n gedegen partner.

Wij weten wat voor u telt : mooie en cleane cateringwagens, een ruim assortiment,  kwaliteitsvolle producten aan een eerlijke prijs en een vlotte, vriendelijke bediening aan uw publiek.

Party Catering ’t Hoekske gaat niet voor het snelle geldgewin maar voor een duurzame, betrouwbare samenwerking. Daarom garanderen wij u aan het einde van de rit een correcte afrekening voor bewezen diensten. Zonder fout, zonder discussie.

Wij verzekeren u een verzorgde frituurwagen, superlekkere goudgele frieten en smakelijke broodjes.

Vraag vrijblijvend een offerte of info via ons Contact formulier

Met vriendelijke groeten Catering ‘t hoekske